Om os

Klinikken ejes af Statsautoriseret Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen, som har specialiseret sig i fremstilling af alle slags tandproteser gennem de seneste 15 år. Tina har ejet klinikken i over 11 år og har en stor passion for faget. Tina arbejder altid med ønsket om, at opnå en optimal tyggefunktion og frembringe smilet, hos alle patienter. På klinikken får du altid den aller bedste behandling, og i fællesskab skræddersyes dit individuelle behandlingsforløb. Det er vigtigt, at du føler tryghed fra start til slut. Tina deltager jævnligt på kurser, hvor hun bliver efteruddannet og lærer om de aller nyeste produkter og teknikker på markedet.

 

Heidi, som er uddannet både Tandtekniker og Klinikassistent, har arbejdet hos Tina gennem mange år. Heidi har sin daglige gang på laboratoriet og på klinikken, hvor hun altid møder patienterne på en hjertevarm og nærværende måde. Heidi tager sig altid god tid til alle og er af samme grund meget vellidt. Hun er en dygtig tandtekniker og skaber nogle naturligt flotte og funktionelle proteser. Som Tina, deltager Heidi også jævnligt på kurser, så vi på klinikken altid kan tilbyde det nyeste indenfor aftagelig protetik.

 

Senest ankommet til det lille, men solide team af tandteknikere, er Statsautoriseret Klinisk Tandtekniker Tina Storm. Tina Storm har været i faget i mange år, og er en dygtig tandtekniker med sans for patienten og detaljen. Tina Storm kan med sin evne til, at have mange bolde i luften på samme tid, skræddersy et hvilket som helst behandlingsforløb, således at det altid passer til den enkeltes patients ønsker og behov. For Tina Storm går funktionalitet og æstetik hånd i hånd.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vores hyggelige klinik i hjertet af Ballerup, med udsigt til byens smukke kirke.  

Billede

på vej

Billede

på vej

Tina Islandi Ottesen

Heidi Næsby Lundsmark

Tina Storm

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 08:30 - 15:30

Fredag: Kun åbent efter aftale

Klinisk Tandtekniker

Tina Islandi Ottesen

Sct. Jacobsvej 1, 1. sal

2750 Ballerup

logo.png