top of page

Om os

Klinikken ejes af Statsautoriseret Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen, som har specialiseret sig i fremstilling af alle slags tandproteser gennem de seneste 18 år. Tina har haft klinikken siden 2004 og har en stor passion for faget. Tina arbejder altid med ønsket om, at opnå en optimal tyggefunktion og frembringe smilet, hos alle patienter. På klinikken får du altid den aller bedste behandling, og i fællesskab skræddersyes dit individuelle behandlingsforløb. Det er vigtigt, at du føler tryghed fra start til slut. Tina deltager jævnligt på kurser, hvor hun bliver efteruddannet og lærer om de aller nyeste produkter og teknikker på markedet.

 

Heidi, som er uddannet både Tandtekniker og Klinikassistent, har arbejdet hos Tina gennem mange år. Heidi har sin daglige gang på laboratoriet og på klinikken, hvor hun altid møder patienterne på en hjertevarm og nærværende måde. Heidi tager sig altid god tid til alle og er af samme grund meget vellidt. Hun er en dygtig tandtekniker og skaber nogle naturligt flotte og funktionelle proteser. Som Tina, deltager Heidi også jævnligt på kurser, så vi på klinikken altid kan tilbyde det nyeste indenfor aftagelig protetik.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vores hyggelige klinik i hjertet af Ballerup, med udsigt til byens smukke kirke.  

IMG_5427 bw.jpg
billede Heidi.JPG
IMG_5404 bw.jpg

Tina Islandi Ottesen

Heidi Næsby Lundsmark

Maria Guldberg Mckinley

bottom of page